Lansare CANDIDAT pentru Primăria Sebeș: Iubesc Sebeșul. M-am născut și am crescut în acest frumos oraș

- Actualitate - martie 15, 2024
Distribuie

Iubesc Sebeșul. M-am născut și am crescut în acest frumos oraș și sunt convins că se pot face mai multe lucruri pentru municipiul nostru.

În timp ce pentru alții corectitudinea este o alegere, pentru mine este definiția modului de a trăi.

În ultimii ani, am arătat cum actualul primar a risipit banii publici ai sebeșenilor, cum echipa adusă de la Alba Iulia a devalizat orașul, unii fiind condamnați și penal, dar și ce trebuie să facem pentru a dezvolta mai mult municipiul.

Sebeșul este orașul nostru, iar acest lucru nu l-a înțeles actuala administrație.

Am fost primul care a vorbit despre construcția unui nou spital modern, despre reabilitarea centrului istoric, despre o centură a orașului, despre reabilitarea termică a clădirilor, despre drumuri asfaltate corespunzător și un nou parc industrial.

Mulți mi-au zis că am fost singurul care s-a luptat în mod real cu Dorin Nistor. Îmi asum cu mult curaj acest lucru. Nu pot fi acuzat de blat și nici că l-am adus la primărie.

Totodată, mă întreabă sebeșenii ce mă mână în această bătălie. Și le spun simplu: dorința de dreptate pentru sebeșeni. Vreau să le dau un exemplu copiilor mei care s-au născut și locuiesc în Sebeș, că noi putem mai bine și că nu acceptăm să fim conduși în direcția greșită. Nu sunt perfect, dar cu siguranță avem o echipă mai bună decât cei de la PNL. Nu am o mașină de lux, dar nu văd în asta un minus, pentru că sunt bogat cu o familie minunată.

Sunt de profesie profesor și lucrez în administrație. În urmă cu 8 ani am fost un candidat tânăr și am produs surpriza. Cu puțin noroc câștigam. Acum 4 ani, m-am alăturat echipei Partidului Social Democrat dar atunci era un val anti-PSD pe care l-am înțeles și respectat. Și Dorin Nistor a pierdut de două ori. Și Oana Badea la Aiud a pierdut de două ori.

Astăzi, cu mult mai multă maturitate, cu mult mai multă experiență, înțelegând că nu le știu pe toate dar tot din dorința de a face bine, îmi asum această responsabilitate de a mă lupta cu mafia care controlează Primăria din Sebeș.

Îmi doresc o administrație onestă în folosul cetățeanului, iar de aceea propun sebeșenilor un parteneriat real, cinstit, transparent, pentru dezvoltarea municipiului Sebeș. Vă propun o viziune de viitor în care fiecare cetățean să fie respectat și ascultat.

Am în spatele meu echipa de specialiști ai Partidului Social Democrat, pe europarlamentarul Victor Negrescu, pe subprefectul Corneliu Mureșan, amândoi locuitori ai Municipiului Sebeș, dar cel mai mult mă bucur că vă am pe dumneavoastră alături de mine. Este timpul pentru o schimbare reală, de o nouă șansă pentru municipiul Sebeș. Orașul nostru nu mai trebuie condus de la distanță, el trebuie condus cu oamenii din Sebeș pentru sebeșeni.

RADU CRISTIAN Presedinte PSD Sebes

Service camioane
Comments are closed.