Vușcan Voicu, administratorul firmei de mezeluri ELIT, se înscrie în PSD ALBA

- Administratie - septembrie 11, 2023
Distribuie

Vușcan Voicu, un nume bine-cunoscut în lumea afacerilor, a luat o decizie surprinzătoare , anunțând că se alătură Partidului Social Democrat (PSD) din județul Alba.

Surse din PSD ALBA au declarat ca „Suntem bucuroși să-l avem pe Vușcan Voicu alături de noi. Experiența sa în afaceri și viziunea sa asupra dezvoltării economice pot contribui semnificativ la realizarea obiectivelor noastre în ceea ce privește prosperitatea și bunăstarea cetățenilor.”

Aderarea lui Vușcan Voicu la PSD reprezintă un moment semnificativ în politica judeteană, iar mulți așteaptă cu interes modul în care acesta va influența agenda și direcția partidului în viitorul apropiat.

Vușcan Voicu:

Începând de astăzi, am decis sa nu mai comentez de pe margine și să mă implic direct în ce consider că este cel mai bun proiect pentru România, cel al PSD.

Întru în politică cu convingerea că o nouă generație de politicieni poate schimba lucrurile în bine și sunt convins că experiența mea, de peste 20 de ani în mediul privat, îi va ajuta pe noii mei colegi să ia cele mai bune decizii pentru dezvoltarea județului.

Am găsit în PSD deschidere spre dezvoltare și echitate socială, spre promovarea valorilor naționale, spre protejarea intereselor țării și o dezvoltare economică bazată pe un contract social stabil. Abia aștept să contribui la realizarea acestor obiective.

Îmi doresc să am cât mai mulți parteneri în acest proiect și vă aștept alături pe toți cei care simțiți că vreți și puteți să faceți bine, pentru că viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el.

Sunt convins că, împreună cu Victor Negrescu și echipa PSD Alba, vom putea oferi o alternativă reală la actuala castă politică.

Service camioane
Comments are closed.