Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), obiecții la metodologia propusă de Ministerul Educației pentru transportul gratuit al elevilor

- Nationale - septembrie 11, 2023
Distribuie

„Nici elevii, nici unităţile şcolare sau inspectoratele şi evident nici firmele de transport nu pot aplica nimic din această gratuitate“, atrage atenția instituția într-un comunicat de presă emis duminică. Având în vedere că Hotărârea de Guvern privind transportul gratuit al elevilor a fost publicată abia în 8 septembrie, în lipsa listelor cu elevii care au gratuitate operatorii de transport trebuie să emită bilete de călătorie contra cost, se precizează în comunicat. Instituția menționează că au existat observații în acest sens și din partea Consiliului Economic și Social (avizul favorabil, cu observații, la Hotărârea de Guvern din 8 septembrie poate fi consultat aici).

Federația transportatorilor precizează în același comunicat că firmele de transport vor putea să depună documentele pentru a-și recupera banii cel mai devreme după 1 octombrie, când vor primi listele cu elevii care beneficiază de transport gratuit.

Foto: Pixabay

The post Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), obiecții la metodologia propusă de Ministerul Educației pentru transportul gratuit al elevilor first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.