Vila Prințului Paul de la Sinaia, vândută la a treia licitație de către Fisc cu 140.000 de euro, mult sub evaluarea inițială!

- Nationale - martie 25, 2024
Distribuie

După o lungă serie de evenimente juridice și dispute, vila Prințului Paul de România din Sinaia a fost vândută în cele din urmă de către Fisc la a treia licitație, cu un preț mult sub evaluarea inițială. Cu toate că evaluarea imobiliară stabilea un preț de 240.000 de euro, vila a fost adjudecată pentru doar 140.000 de euro.

Această vânzare vine după două licitații eșuate și face parte din eforturile autorităților de a recupera prejudiciul în urma condamnării definitive a Prințului Paul în dosarul Ferma Băneasa, în care statul trebuie să recupereze 4.000.000 de euro de la cei implicați. Deși suma recuperată din vânzarea vilei este sub așteptări, aceasta reprezintă un pas înainte în direcția recuperării prejudiciului.

Expertul imobiliar Eduard Uzunov a subliniat căci cumpărătorul a făcut o investiție excelentă, deși prețul de achiziție a fost redus. El a remarcat că proprietatea are un potențial deosebit și unic în zilele noastre, fiind o bijuterie ce poate fi reconsolidată și reamenajată.

În ciuda vânzării, Prințul Paul al României nu a renunțat la lupta juridică. Așteptând finalizarea procedurilor din Franța, acesta intenționează să dea statul român în judecată la Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Cu toate acestea, vânzarea vilei marchează un punct de cotitură în povestea controversată și complexă care implică familia regală și sistemul judiciar român.

The post Vila Prințului Paul de la Sinaia, vândută la a treia licitație de către Fisc cu 140.000 de euro, mult sub evaluarea inițială! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.