Video: Câini aduși cu roaba, tranchilizați și strânși cu lesa la Un Adăpost din Alba Iulia

- Anchete - noiembrie 8, 2023
Distribuie

O filmare șocantă apărută pe rețelele de socializare postata pe Facebook de către Help Romania unde apare o situație în care câini par să fie bagati cu roaba în cuști, tranchilizați și prinși în lesă la un adăpost pentru câini din Alba Iulia.

În filmarea respectivă, se pot observa câini care sunt plasați în cuști intr-o roaba și tranchilizați si capturați cu o lesă. Această acțiune a stârnit numeroase reacții critice și indignate din partea iubitorilor de animale și a publicului în general.

Adăposturile pentru câini au rolul de a asigura îngrijirea și protecția animalelor fără stăpân, însă metodele folosite în gestionarea și capturarea acestor animale trebuie să respecte standardele etice și de bunăstare a animalelor. Capturarea și tranchilizarea câinilor sunt proceduri care necesită o atenție deosebită și respectarea reglementărilor în vigoare.

Help Romania  · au scris pe facebook

ADĂPOSTUL ALBA IULIA

Nu au un nume,sunt câinii străzii.Și chiar dacă au avut,se pare ca stăpânilor nu le-a pasat de ei.Mulți oameni cred ca adăpostul este un loc mai bun pentru ei:nu știu ca este ultimul lor drum.Ce poate fi in mintea unui câine închis intr-ul adăpost public,doar D-zeu știe.Dar pana și lui ii este teama sa priveasca dincolo de gratiile reci si mici a adăposturilor din România.

Moartea ii pandeste pe la colturi dar ei închid ochii visând ca vor scapa de aici.Sperând ca cineva le va auzi bătăile inimii si strigatul mocnit al sufletului.

Adăpostul public Alba Iulia are nevoie de adopții!Are nevoie de o picătura de soare sa încălzească inima bieților căței!🙏🙏

CONTACT:Prietenii lui Azor

Service camioane
Comments are closed.