Victor Negrescu Susține Creșterea Fondurilor Europene pentru Sănătate și Dezvoltarea Medicală în Județul Alba

- Pe Surse - octombrie 19, 2023
Distribuie

Victor Negrescu, membru al Parlamentului European și susținător al schimbărilor în sistemul de sănătate, a anunțat că a obținut creșterea bugetului european dedicat domeniului sănătății cu sute de milioane de euro în timpul mandatului său.

Cu un angajament puternic față de îmbunătățirea serviciilor medicale, Negrescu scrie ca a continuat să lupte pentru creșterea fondurilor europene pentru programul european EU4Health și a primit sprijin din partea Parlamentului European, care a susținut suplimentarea cu 20 de milioane de euro pentru anul următor.

Într-o întâlnire recentă, Victor Negrescu a discutat cu ministrul sănătății, Alexandru Rafila, despre modalitățile de utilizare a resurselor europene în domeniul sănătății. De asemenea, cei doi au abordat subiectul proiectelor din județul Alba, cu accent special pe finanțarea secției de oncologie din Alba Iulia prin intermediul Băncii Europene de Investiții.

Victor Negrescu a adus în discuție importanța implicării autorităților locale și a profesioniștilor din domeniul medical pentru a soluționa problemele majore legate de sănătate din județul Alba. El a menționat în mod special contribuția semnificativă a lui Alexandru Sinea, director executiv al DSP Alba, care a fost un susținător desăvârșit al proiectelor medicale pentru județ.

Service camioane
Comments are closed.