Viceprimarul Emil Popescu: Domnule Marius Hațegan, chiar îi credeți proști pe albaiulieni, așa-i?

- Administratie - iunie 22, 2023
Distribuie

M-am tot gândit dacă să dau acest drept la replică. Am hotărât că da, pentru că o minciună spusă de suficiente ori riscă să devină adevăr în lipsa unei reacții ferme.

După ce au lăsat un întreg cartier Orizont să se dezvolte fără un plan de introducere a utilităților, acest cartier fiind lăsat în uitare deși PD-PDL-PNL au condus Alba Iulia peste 20 de ani, Marius Hațegan & company vin acum „să plângă” pe umărul locuitorilor de acolo, ca și cum azi ar fi aflat, pentru prima dată, ce probleme sunt și nu ei ar fi fost cei în timpul cărora aceste probleme au apărut și s-au metastazat.

Contractul de finanțare pentru lucrările de extindere rețea apă și canalizare în cartierul Orizont a fost semnat recent de primarul Gabriel Pleșa și prin el Alba Iulia a obținut peste 7,1 milioane de lei care vor fi investiți în zonă. Proiectul tehnic este deja realizat și autorizațiile sunt eliberate, iar caietul de sarcini este pregătit pentru demararea procedurilor de achiziție a lucrărilor de execuție. Grație acestei finanțări, în toamna acestui an vor începe lucrările și aceste 11 străzi din cartierul Orizont vor intra în NORMALITATE. Asta după ce PD-PDL-PNL au lăsat în Orizont, după peste 20 de ani de administrare a orașului, o situație ANORMALĂ.

În administrația Gabriel Pleșa, cartierul Orizont are, în sfârșit, o rețea de iluminat public stradal, corpuri de iluminat tip LED, alimentate prin rețea subterană și cu un consum redus de energie electrică.

Dezvoltarea orașului se poate face numai cu respectarea legii și a normelor urbanistice.

Rezolvăm, rând pe rând, problemele orașului.

Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună.

Emil Antoniu Popescu, viceprimar al Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.