Un cerșetor prins „la lucru” la Alba Fest. Bărbatul care se dădea bolnav a fost „lecuit” de polițiști

- Actualitate - iunie 2, 2024
Distribuie

Un bărbat din Orăștie, județul Hunedoara, a vrut să profite de puhoiul de petrecăreți prezenți la Alba Fest. Bărbatul, care susținea că nu are o mână și apela la mila participanților de la Festivalul Alba Fest, a redevenit „sănătos” în mod miraculos după ce a fost verificat de jandarmi.

Acesta a fost observat de forțele de ordine în zona Obeliscului din municipiul Alba Iulia unde susținea trecătorilor că este grav bolnav, că provine de la o casă de copii de la Timișoara, că este suferind de cancer la plămâni și că are nevoie de o sumă mare de bani pentru a se putea opera. După ce a fost legitimat de oamenii legii, s-a descoperit că nu are o situație materială precară și că este apt de…. muncă.

Asupra lui au fost găsiți peste 300 de lei, pe care i-a „agonisit” în doar câteva ore, o sumă destul de mică având în vedere că după propriile spuse, într-o zi bună ar strânge aproximativ 700 de lei. În conformitate cu Legea 61/2001 bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 de lei, anunță Jandarmeria Alba.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.