Corneliu Mureșan: Un președinte de Consiliu Județean trebuie să știe cum să lucreze cu Guvernul României și cu miniștri în beneficiul oamenilor din Alba

- Actualitate - iunie 2, 2024
Distribuie

Un președinte de Consiliu Județean trebuie să știe cum să lucreze cu Guvernul României și cu miniștri în beneficiul oamenilor din Alba. Fără să fiu lipsit de modestie, sunt un om de administrație care știe cum să creeze parteneriate solide și care poate sta la masa discuțiilor cu orice membru al Executivului.

Garanția că eu și echipa mea vom putea crea, pentru prima dată, un parteneriat solid între Alba și Guvernul României este prezența în județul Alba a domnului prim-ministru, Marcel Ciolacu.

În 9 iunie, vom face schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean Alba și vom trece la treabă: construim un nou spital, deschidem Alba pentru investitori și creăm locuri de muncă, construim o sală polivalentă și vrem să aducem 1,5 miliarde de euro fonduri europene în județ. Așa că, i-am transmis domnul prim-ministru Marcel Ciolacu că avem nevoie de un sprijin guvernamental puternic pentru a readuce județul Alba pe drumul cel bun.

Eu și echipa mea suntem pregătiți să muncim cu bună credință pentru oamenii din Alba.
E nevoie doar de curajul dumneavoastră pentru a ne ajuta să facem schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean Alba. Vă asigurăm că județul va fi pe mâini bune!

Corneliu Mureșan, PSD Alba schimbuldegenerații #noulPSD #voteazăROMÂNEȘTE

(Cod mandatar financiar coordonator: 21240002)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.