Surse: Luni 24 aprilie vin noii patroni. Directorul Holtzindustie Sebeș vrea să cizeleze și să cenzureze actualii angajați cu tradiționalul „Nu Știm”?

- Pe Surse - aprilie 21, 2023
Distribuie

Surse din cadrul HS TIMBER Grup Sebeș au dezvăluit pentru albapesurse.ro că în data de 24 aprilie 2023 noii patroni Ziegler Grup vor veni la fabrica din Sebeș pentru a povesti cu angajații.

Directorul HS TIMBER Grup Sebeș a informat actualii angajați că de dimineață vor avea discuții cu actuala conducere pentru diverse întrebări, iar după masă ar urma să aibă discuții cu noua conducere.

Directorul companiei din Sebeș specifică în mesaj că dacă cineva din afară, din exterior pune întrebări în legătură cu acest subiect, aceștia să-i redirecționeze către biroul de presă al companiei.

Ca răspuns la apelul făcut de unul dintre directorii companiei din Sebeș, un muncitor i-a recomandat ca pentru început să aibă dânsul discuții cu Ziegler Grup, adică noii cumpărători și ulterior aceștia să discute cu angajații pentru a elimina uzualul „Nu Știm”. Totodată respectivul angajat acuză fabrica că nu a fost transparentă în această situație sau in multe alte situații.

Vă prezentăm discuțiile celor doi mai jos. Menționăm faptul că în conversație apar și două mesaje șterse.

Service camioane
Comments are closed.