Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba s-a înnoit

- Administratie - aprilie 21, 2023
Distribuie

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba s-a mărit cu 5 colegi, proaspăt absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi.

Subofițerii sunt absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, promoția aprilie 2023 și au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba.

Începând de marți, 18 aprilie, tinerii jandarmi au fost încadrați la unitatea noastră unde au început o nouă etapă a carierei lor. În perioada următoare noii colegi vor efectua misiuni alături de jandarmi cu experiență, cu ajutorul cărora își vor perfecționa pregătirea profesională. Din cei 5 subofițeri, face parte și domnul sergent major Epure-Giurgiu Mirel Adrian, care prin multă muncă și devotament a obținut titlul de șef de promoție la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

Domnul inspector șef, locotenent-colonel Tudor Gheorghe Pașca le-a urat noilor colegi bun venit în rândul cadrelor militare și le-a solicitat implicare, responsabilitate și disciplină în executarea misiunilor ce revin inspectoratului.

Le urăm bun venit și mult succes în noua carieră.

Comunicat IJJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.