Stela de Cinci Stele: One Woman Show cu Bianca Petronela Goadă

- Din Judet - aprilie 24, 2023
Distribuie

Casa de Cultură a Studenților, în colaborare cu Bianka Art, vă invită joi, 4 mai 2023, de la ora 18.30, la spectacolul de teatru „One Woman Show – STELA de… 5* STELE”. Prin acest eveniment organizatorii readuc în fața spectatorilor, printr-o seară de comedie, amintirea actriței Stela Popescu, cea care a fost și rămâne cea mai importantă figură feminină a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Actrița Bianca Petronela Goadă (absolventă a Facultății și Masterului la Clasa de Actorie Marian Râlea și Constantin Chiriac din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu) va da viață unora dintre cele mai importante texte scrise pentru Teatrul de Revistă de textierul Puiu Maximilian. Evenimentul este organizat împreună cu Editura Ecou Transilvan (Nadia Fărcaș), panelul de pictură este susținut de Alexandrina Moldoveanu și Mariana Stanciu, momentele de dans vor fi oferite de Rebeca Blaga, Daria Petrescu, Ștefan Grosu și Dragoș Maniu, iar cele de recitare de către Alexandra Moga, Marina Cete, Luiza Cetină și Ruxandra Dumitraș.

Evenimentul este susținut și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Centrul de resurse „Academia Doamnelor”, Școala Gimnazială Nr. 2 Sebeș, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, Despărțământul ASTRA „Eugen Hulea” Alba Iulia și AVON.

Vă așteptăm cu drag la o seară plină de teatru, muzică, pictură și dans și vă mulțumim anticipat pentru prezență! Intrarea este liberă.

CCS Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.