Viori aprinse…. femeile: One woman show cu Bianca Goadă

- Evenimente - octombrie 12, 2022
Distribuie

Joi, 20 octombrie, începând cu ora 18.30, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, împreună cu actrița Bianca Petronela Goadă, vă invită la spectacolul de teatru, muzică și poezie, one woman show: „Viori Aprinse… Femeile”.

Spectacolul prezintă publicului diferite ipostaze din viața femeii, este interactiv și are la bază poezia lui Lucian Blaga. De asemenea, ca și concept, e o incursiune prin textele diferiților autori din literatura și dramaturgia română și universală, dintre care: I.L Caragiale, Mihail Sebastian, Ion Minulescu, Miron R. Paraschivescu, Anna Ahmatova, Robert Burns, Jaques Prevert și Charles Lerbergue.

Prin acest proiect, organizatorii își propun un dialog între tinerii actori, operatorii culturali și publicul spectator, iar ideea, de la care s-a pornit în conceperea acestuia, e aceea că femeia este o ființă umană care, mai presus de orice, iubește și trebuie să fie iubită, iar frumusețea, pe care în cele mai multe cazuri o posedă, izvorăște din inteligența, forța și curajul cu care reușește să depășească obstacolele, pe care viața i le aruncă în față!

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.