Servicii medicale la tine acasă, în toate satele comunei Galda de Jos

- Actualitate - mai 30, 2024
Distribuie

Servicii medicale la tine acasă: Ambulanță locală cu personal specializat pentru tratament de calitate!

Pentru PNL, sănătatea este o prioritate doar pe hârtie, în articole scrise frumos să dea bine la alegători, realitatea fiind de fapt cu totul alta. În comuna Galda de Jos, din cele 7 sate componente, doar două au medic!

Asta e grija pe care o are PNL pentru locuitorii comunei! Ce fac oamenii în vârstă, care sunt singuri, nu au pe nimeni să-i ajute și nu se pot deplasa pentru a primi îngrijiri medicale? La asta nu se gândește nimeni din PNL? Se pot face foarte multe pentru oamenii din comună dacă există un bun management al bugetului local, dar și cu ajutorul fondurilor europene, care pot contribui la dezvoltarea zonei.
Este o necesitate pentru comuna noastră construirea unui centru medico-social pentru îngrijirea persoanelor la domiciliu, prevăzut cu ambulanță şi personal medical, care să funcționeze non-stop.

Pentru PSD, sănătatea locuitorilor comunei este o prioritate, am promis că vom veni în ajutorul oamenilor și ne ținem de cuvânt! Avem nevoie de acest centru și pentru ca persoanele cu probleme de sănătate sau cu dizabilități să ajungă mai repede la Spitalul Judeţean de Urgență Alba Iulia sau la alte spitale orăşenești, iar achiziționarea unei ambulanțe proprii va fi un obiectiv important.

Ne dorim să avem un parteneriat cu medicii de familie și să susținem activitatea asistenților medicali comunitari, pentru că vârstnicii au nevoie și de tratament la domiciliu. Este foarte importantă acordarea asistenței medicale la domiciliul bolnavilor pentru că, din păcate, în satele Galda de Sus, Poiana Galdei, Oiejdea, Galda de Sus și Mesentea nu avem doctori disponibili.

PSD susține dezvoltarea comunei, iar investițiile în sănătate trebuie să fie întotdeauna o prioritate pentru o administrație locală corectă, performantă, în slujba cetățeanului!

Votați pentru normalitate! Votați echipa PSD!

CMF: 21240002

Gheorghe Iustin Petrean, candidat PSD pentru Primăria Comunei Galda de Jos

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.