Sebeș: Consilierii social-democrați au depus la Primărie o adresă prin care se solicită fonduri pentru lucrări urgente la compartimentul de Fizioterapie al Spitalului Municipal

- Administratie - mai 19, 2023
Distribuie

Am depus astăzi, alături de consilierii PSD Sebeș, o adresă la Primăria municipiului Sebeș, în care am solicitat suma de 78.000 de lei pentru lucrări urgente la pardoseala compartimentului de Fizioterapie din Spitalul Municipal Sebeș. Din cauza faptului că aceasta se găsește la etajul clădirii și se află în prezent într-o stare avansată de degradare, există riscul ca în orice moment să se prăbușească și să provoace o adevărată tragedie.

Această investiție, în valoare de 35.000 de lei, este crucială pentru asigurarea unui mediu sigur și optim în care pacienții să beneficieze de tratamentul adecvat.

De asemenea, în aceeași adresă, am inclus și o solicitare pentru achiziționarea unui aparat de terapie cu unde de șoc radial, care va aduce beneficii semnificative în procesul de recuperare a pacienților. Acest aparat modern și eficient, în valoare de 43.000 de lei, este esențial pentru oferirea unui tratament complet și de înaltă calitate.

Dorim să ne asigurăm că pacienții din Sebeș beneficiază de cele mai bune condiții și tehnologii medicale! Doar împreună putem să reușim să le oferim acestor oameni serviciile pe care le merită!

Radu Cristian, PSD Sebeș

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.