Schimbare radicală a vremii în zona Brașovului, începând de marți: scad temperaturile și revin ploile!

- Nationale - mai 27, 2024
Distribuie

Meteorologii anunță schimbări semnificative ale vremii în zona Brașovului, începând de marți. După ce duminică termometrele vor indica temperaturi de până la 30 de grade Celsius, săptămâna viitoare va aduce o răcire accentuată și revenirea ploilor.

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare

Începând de mâine, vremea se va schimba, cu nori și precipitații care vor apărea inițial în partea de Est și Sud-Est a țării. Formațiunile noroase provenite din bazinul Mării Negre vor aduce ploi și temperaturi mai scăzute.

Evoluția temperaturilor

În Dobrogea, temperaturile vor ajunge în jur de 20 de grade Celsius, iar procesul de răcire va continua marți, când vremea va deveni instabilă în Sudul, Centrul și Estul țării. Temperaturile maxime nu vor depăși 21 de grade Celsius în aceste regiuni.

Vremea de miercuri și tendințele de încălzire

De miercuri, instabilitatea atmosferică va cuprinde întreaga țară, cu averse torențiale. Spre finalul săptămânii, se așteaptă o ușoară încălzire. Vineri, temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius în Sud-Est, iar la începutul lunii iunie, pe 1 și 2 iunie, vremea va deveni deosebit de caldă, cu temperaturi ce vor depăși 31 de grade Celsius în aceeași zonă. Totuși, vor exista fenomene de instabilitate atmosferică în Nord-Vest și în zona centrală.

The post Schimbare radicală a vremii în zona Brașovului, începând de marți: scad temperaturile și revin ploile! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.