Rock la înălțime: Trupa Dublu Click cântă la Transalpina Fest de la Rânca

- Din Judet - iunie 30, 2023
Distribuie

Festivalul Transalpina Rock se desfășoară în perioada 30 iunie – 1 iulie 2023 la Rânca, județul Gorj, la 1.600 m altitudine.

În prima zi, 30 iunie, la Transalpina Fest vor cânta Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu și Banda, Sarmale Reci și Timpuri Noi.

În seara doua pe scenă vor urca Taxi, Dublu Click, Kempes și Anton.

Trupa Taxi, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe de pe scena muzicală românească, va aduce în fața voastră un spectacol incendiar, plin de energie și vibe autentic.

Cu piese energice și versuri profunde, trupa Kempes a câștigat popularitate în rândul fanilor de muzică rock.

Rockerii de la Anton sunt cei care au dat viață imnului oficial „Bikers for Humanity” și aduc pe scena festivalului piesele pline de energie de pe albumul Templul Tăcerii”: Mai mult decât ieri, Suntem Brazi, Amintirea ta, Linia întâi….. Un concert exploziv de la primul până la ultimul minut, rock sănătos, românesc, cu pumnul drept strâns, Anton.

Dublu Click va aduce energia lor contagioasă și sunetele inconfundabile. Cu ritmuri incredibile și versuri captivante, ne vor transpune într-o călătorie muzicală de neuitat.

„Vino și tu la festivalul Transalpina Fest de la Rânca. Ducem muzica bună la înălțime!”, este mesajul organizatorilor.

Transalpina Fest 2023 se desfășoară în zona centrală de la pârtia M1 (plecare), Rânca (aproximativ pe la jumătatea localității).

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.