Trupa Dublu Click din Alba Iulia pe scena festivalurilor rock din țară

- Din Judet - iunie 24, 2023
Distribuie

În vara asta trupa va urca pe scena la unele din cele mai mari festivaluri din țară, la Vama Veche , Rock’n Vamă unde o să-i vedem alături de Cargo, Vița de Vie, Altar, Trooper.

La finalul lunii iunie trupa va fi prezentă la Transalpina Festival alături de trupa Taxi, Kempes, Timpuri Noi, Spitalul de Urgență și în periada 14-16 iulie la Barock Fest Petroșani alături de Nightlosers, Altar și Bucovina.

Reamintim, în luna mai au fost invitati la Tvr 3 la emisiunea „Dăruiește România”.

Pe 29 iulie, la Băla Festival (județul Mureș), Dublu Click va avea un recital de peste o oră, după ce la ediția din 2022 au câștigat Premiul Juriului, înmânat de către prezentatoarea Geanina Corondan, alături de președintele juriului Steve Teers, pentru valorificarea actului artistic impresionant al formației.

Pentru cei care nu au auzit încă de trupa Dublu Click, vă putem spune că în numai doi ani de activitate, trupa a ajuns să fie cunoscută în toată țara, primul lor album intitulat „Momente” fiind promovat în 22 de concerte în 20 de orașe. Pentru următorul album, rockerii au început discuțile cu o casă de discuri!

Piesa „Marea s-a Oprit” a fost difuzată în direct la TVR 1 la emisiunea „Cu Capu-n Zori”. https://youtu.be/5BIaCzNUanE

Ultima piesă lansată de trupa Dublu Click se numește „Un milion de pași”. Videoclipul și piesa sunt disponibile pe toate rețelele de specialitate.

Nu uitați, ca să fiți alaturi de ei, ajunge să intrați pe facebook, Instagram, Tik Tok și să faceți DUBLU CLICK!!!

Concerte Dublu Click:

24 iunie – Arad – NervArad
1 iulie – Rânca, județul Gorj – Transalpina Fest
16 iulie – Petroșani Barock Fest 2023 – 14-16 iulie – Petroșani
29 iulie – Băla, județul Mureș – Băla Fest
26 august – Rock’n Vamă Festival (Vama Veche).

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.