Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge în comuna Unirea

- Actualitate - martie 14, 2024
Distribuie

Joi, 14 martie 2024, de la ora 12:00, la Biblioteca Comunală Unirea va avea loc inaugurarea unui nou Raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” în Județul Alba.

Inaugurarea raftului bibliotecii la Unirea va avea loc în prezența domnului Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a domnului Gheorghe Alba, primarul comunei Unirea și a domnului Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Cu acest prilej se va semna un parteneriat între Primăria Comunei Unirea și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, prin care cele două părți se obligă să se sprijine reciproc în implementarea de proiecte culturale. Activitatea se va încheia cu un program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Unirea, coordonați de director profesor Florina Moldovan.

Proiectul „Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” în Județul Alba” are ca scop sprijinirea bibliotecilor publice din județul Alba în diversificarea fondului de carte și îndrumarea metodologică a bibliotecarilor în desfășurarea unor activități de promovare a cărții, a scriitorilor și de implementare a unor activități cultural-educative cu cartea. Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Unirea și Biblioteca Comunală Unirea. (comunicat Biblioteca Județeană Alba)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.