Punct de vedere: Autodenunțul lui Mircea Hava

- Administratie - aprilie 24, 2023
Distribuie

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns. Într-o postare pe Facebook, preluată și de un ziar local, prin care încearcă să lovească în municipalitate și în primarul Gabriel Pleșa, Mircea Hava face, de fapt, un autodenunț foarte grav. Pentru prima oară recunoaște public, cu subiect și predicat și „cu mâna pe inimă”, ceea ce noi toți știam de mult: în cei aproape 25 de ani în care a condus Alba Iulia, „în multe chestiuni ce au ținut de viața orașului”, deciziile lui Mircea Hava au fost „adesea consecința subiectivismului, a părerii pe care și-a făcut-o în cerc restrâns, fără a proba aplicat, cu cei în cauză, dacă mai binele pe care l-a văzut el e nimerit și potrivit sau îi aruncă pe cei mai mulți în haos, tocmai pentru că el, cel care a luat decizia, nu a trăit sau experimentat aproape deloc consecința”. Citat din autor.

În aceeași postare, Mircea Hava recunoaște senin că a trăit tentația și gafa supremă de „a nesocoti ce vrea majoritatea și de a-i sili pe cetățeni să accepte ce-ți cer cei care găsesc poteca mai scurtă de a ajunge la tine”. Cine au fost, în 25 de ani, cei care au găsit „poteca mai scurtă” spre Mircea Hava, este o întrebare retorică, pentru că răspunsul îl știm cu toții.

Să-l asculți pe Mircea Hava vorbind despre „delirul” unei administrații este uimitor. Să conduci, sau mai bine zis să „împărățești” Alba Iulia UN SFERT DE SECOL și să lași orașul, reședință de județ, cu o singură trecere peste calea ferată, unde e nebunie la orele de vârf, blocând întreg cartierul Lipoveni, ca mai apoi să vii „să plângi pe umerii locuitorilor” aceluiași cartier, este pur și simplu uimitor. Până și Sîntimbru a rezolvat problema trecerii de cale ferată din localitate, prin realizarea acelui pasaj.

În final, ar trebui clarificat dacă autodenunțul lui Mircea Hava este doar al lui, pe persoană fizică, sau este al PNL/PDL/PD.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=745613537026651&set=a.447304326857575

Un grup de cetățeni, reuniți în platforma „Alba pe bune”

(Acesta este un punct de vedere al unor cetățenii din Municipiul Alba Iulia, reuniți în grupul „Alba pe bune”. Așteptăm și o declarație a europarlamentarului Mircea Hava, fostul primar al municipiului)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.