PSD Alba:”Duplicitatea noului primar, cu lipsa de cuvânt a vechiului viceprimar, într-un singur comentariu!”

- Politice - aprilie 18, 2021
psd
Distribuie

COMUNICAT DE PRESĂ

Gabriel Pleșa a rămas la fel precum l-am cunoscut: duplicitar și fără cuvânt. Dar cel mai important este că Școala Gimnazială din Micești nu va mai avea toalete în curte și prea puțin mai contează că primarul nu mai recunoaște demersurile consilierilor locali ai PSD care au avut ca rezultat finanțarea acestei investiții din bugetul local (iar mărturie stau înregistrările audio-video din dezbaterea publică pe buget, respectiv din ședința de consiliu local, dar și consemnările din procesele verbale ale acestora).

Însă modul în care Gabriel Pleșa s-a exprimat la adresa consilierilor locali, într-un comentariu pe Facebook, merită o minimă atenție. Cu un limbaj care nu îi face cinste și fără să își argumenteze cuvintele, se erijează în salvatorul școlii de la Micești alături de care, susține el, a fost în ultimii patru ani. Aceeași patru ani pe care nu îi mai recunoaște când vine vorba de lipsa asfaltului pe străzile din Micești, a iluminatului public, extinderii sistemului de apă și canalizare. Îi admite, în schimb, când susține că primăria a făcut investiții fără a-și da seama că acestea nu au fost totuși suficiente: toaletele tot în curte au rămas! Dar să ne spună, totuși, dacă recunoaște că alianța PNL și USR-PLUS a respins amendamentul PSD privind introducerea canalizării și apei potabile pe strada Gilău din cartierul Micești!

Și, da, este foarte bine dacă domnul primar a vorbit cu părinții elevilor din Micești, în iarnă, însă este foarte rău că nu a trecut la fapte și a fost nevoie de demersurile acestora! Iar acum vorbește aiurea în tramvai, de îngheață Mureșul sub noul pod, la gândul construirii unui nou spital.

Service camioane
Comments are closed.