PSD Alba: Cuplul denigrator Roman-Dumitrel reclamă la Bruxelles planul PSD Alba privind absorbția a 1,5 miliarde de euro pentru dezvoltarea județului

- Actualitate - aprilie 16, 2024
Distribuie

În loc să se preocupe de bunăstarea și dezvoltarea județului Alba, Florin Roman nu are altceva mai bun de făcut decât să reclame conducerii Parlamentului European planul #PSD Alba privind absorbția a 1,5 miliarde de euro pentru dezvoltarea județului.

Acesta este cuplul toxic și denigrator Roman-Dumitrel care, în loc să se asigure că județul nu pierde banii europeni, se ocupă de plângeri la conducerea Parlamentului European, în urma unor inițiative constructive ale #PSD Alba privind dezvoltarea județului Alba.

Florin Roman preferă să se implice în scandaluri și acuzații, în loc să se concentreze pe proiecte care ar aduce beneficii reale comunității. Ar fi mai bine ca responsabilii PNL Alba să colaboreze pentru a găsi soluții oprime pentru dezvoltarea județului, în loc să se se implice în dispute sterile. PSD Alba este împotriva acestui mod de a face politică.

Echipa #PSD Alba a creionat un plan de dezvoltare locală care prevede absorbția a 1,5 miliarde de euro bani europeni.

Sursele de finanțare provin, în principal, din Planul Național de Redresare și Reziliență, Fondul European de Dezvoltare Regională, Fondul Social European Plus, Fondul de Coeziune, Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală și Programul Operațional Regional.

Investițiile din acest plan vizează: reabilitarea drumurilor; dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare; îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice și private; modernizarea spitalelor și a instituțiilor de sănătate; îmbunătățirea accesului la servicii medicale și sociale; modernizarea instituțiilor de învățământ; dezvoltarea sectorului antreprenorial; modernizarea exploatațiilor agricole; îmbunătățirea procesării și comercializării produselor agricole; înființarea și dezvoltarea de parcuri industriale.

Oamenii din județul Alba nu o duc mai bine dacă cuplul denigrator și toxic Roman-Dumitrel își ocupă timpul cu plângeri și reclamații. Ion Dumitrel conduce județul Alba de 20 de ani, timp în care nu a reușit să construiască o școală sau un spital. Populația județului a scăzut de la un an la altul, la fel ca și veniturile oamenilor, care sunt tot mai izolați din cauza unui transport județean ineficient. Tarifele la apă-canal, salubritate, taxele și impozitele locale sunt tot mai mari. #PSD Alba vine cu o altă abordare axată pe nevoile reale ale oamenilor: dezvoltare coerentă în fiecare localitate; tarife mai mici la utilități; instituții publice axate pe nevoile cetățenilor; respect pentru oamenii din Alba.

PSD Alba, comunicat

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.