Cel mai virulent anti-pesedist a semnat listele PNL Alba la alegerile din 9 iunie

- Actualitate - aprilie 4, 2024
Distribuie

Cel mai mare liberal anti-PSD din județ este Florin Roman, deputat liberal de Alba.

Iată una din postările sale pe facebook:

„Am semnat azi (31 martie 2024) la Alba Iulia, pentru candidații noștri liberali! Îi îndemn pe toți susținătorii liberali să meargă la corturile amplasate sau la sediul partidului pentru a semna!

Am convingerea ca faptele fac diferența în favoarea administrației liberale. Primarul Gabriel Plesa se bucură de o intenție de vot de peste 50%, la fel ca și echipa de consilieri locali ai PNL. Vom face singuri majoritatea. Lucrările de mobilitate urbană sunt în curs de finalizare și orașul nostru este unul la care mulți se uită cu admirație. Lucrările derulate cu fonduri europene prin PNRR, la fel ca cele derulate prin programul național liberal de investiții „Anghel Saligny” vor da o nouă față plăcută școlilor, liceelor, spitalului, străzilor! Finalizarea lucrărilor la corpul principal al Palatului Principilor dar și semnarea contractului de 21 de milioane de euro pentru campusul de învățământ dual arată ca suntem pe drumul cel bun!

De altfel, Alba Iulia ocupă un onorant loc pe țară din punct de vedere al confortului vieții cotidiane. 72% dintre localnici sunt multumimiti de direcția în care merge Alba Iulia!

Ion Dumitrel va câștiga cu aproape 60% președinția CJ Alba, dar va avea și majoritatea PNL în CJ. A rămas același om dintre oameni, om harnic, credincios și bun gospodar. Este cel care a adus Alba pe locul 9 pe țară la PIB pe cap de locuitor, și locul 5 ca și grad de creștere economică. Este cel care împreună cu primarii a schimbat satul romanesc în sat european. A fost preocupat permanent de sănătate, învățământ, cultură, dezvoltare economică. În august va da ordinul de începere al lucrărilor la noul spital obținut de liberali, radiologie și cardiologie intervențională, în valoare de 55 de milioane de euro, dar va finaliza și lucrările la cel mai spectaculos drum de munte “Transapuseana”! Dl Dumitrel va face echipă cu circa 70 de primari liberali în Alba.

Mircea Hava a cucerit de mult timp inima oamenilor din Alba! Va câștiga și el ca europarlamentar. Are o intenție de vot medie de circa 60%. Va fi europarlamentar alături de alți doi colegi originari din Alba, Rareș Bogdan și Dan Motreanu!

Va mulțumim pentru încrederea acordată și rămânem împreună, un județ și un municipiu de dreapta, niciodată de stânga!”

Într-o altă postare, Roman spune:

„PNL Alba nu face nici o alianță cu PSD pentru alegerile locale, cât timp acest partid este condus la nivel local de cuplul netradițional Negrescu-Muresan!

Suntem capabili să câștigăm prin noi înșine atât CJ Alba, cât și primăria Alba Iulia, prin candidații noștri, Ion Dumitrel, respectiv Gabriel Plesa.

În Alba, fără PSD!”

Într-o altă postare, Florin Roman atacă „cuplul netradițional” Negrescu – Mureșan:

„Mircea Hava fost validat azi pe locul 6 pe lista de alegeri europarlamentare, din partea PNL, loc eligibil 100%!

Ion Dumitrel a fost validat la președinția CJ, iar Gabriel Plesa la Primăria Alba Iulia!

Sunt cei mai buni și votați oameni ai PNL Alba pentru aceste funcții!

Sunt convins ca e o zi de doliu pentru cuplul netradițional Negrescu-Muresan, pentru tonomatele și trompetele plătite de ei!

Vă asigur ca indiferent de ce se decide la București, cat timp cuplul netradițional Negrescu-Muresan conduce PSD Alba, niciodată nu vom sta la aceiași masă și niciodată nu vom face majorități cu ei!”

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.