Posibil proiectil găsit în timpul unor lucrări la Liceul Tehnologic din Jidvei

- Administratie - martie 7, 2024
Distribuie

În cadrul unor lucrari de renovare într-un corp de clădire la Liceul Tehnologic din comuna Jidvei a fost găsit de muncitori un posibil proiectil.

La momentul indetificarii posibilui proiectil, în școală se aflau 21 cadre didactice, 6 personal auxiliar, 131 elevi și 18 muncitori. (sursa foto: Primăria Comunei Jidvei)

Toate persoanele prezente la școală se aflau într-un alt corp de cladire față de cel unde a fost identificat posibilul proiectil, anunță ISU Alba.

Din motive de siguranță s-a procedat suspendarea imediată a cursurilor și evacuarea tuturor persoanelor din toate corpurile din cladire de către polițiști din cadrul IPJ Alba, urmând ca acești să asigure zona pana la sosirea forțelor de intervenție din cadrul ISU Alba.

Din cadrul ISU Alba, pentru asanarea posibilului proiectil neexplodat se deplasează ehipa pirotehnică (un ofițer și 2 subofițeri) cu o autospecială pirotehnică.

UPDATE:

A fost identificată o bombă de aruncător de calibrul 50 mm care nu prezintă focos, neexistând pericolul ca această să explodeze.

Echipa pirotehnică a preluat bomba respectivă pentru distrugerea ei ulterioară.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.