O nouă replică a directorului Elit la adresa Austriei

- Din Judet - decembrie 13, 2022
Distribuie

Voicu Vușcan, directorul Elit (Smithfield), o mare companie de mezeluri din județul Alba și din Ardeal, își continuă războiul personal cu cancelarul austrial, Karl Nehammer.

După ce Nehammer a amenințat că boicotul românilor va dăuna României pentru că afacerile austriece vor părăsi România, Voicu Vușcan a scris pe contul său de facebook:

„Câte păduri aveți de tăiat în Austria? Câte rezerve de petrol și gaze aveți de extras în Austria? Câte mașini aveți de asigurat în Austria? Câte firme și persoane fizice aveți de creditat în Austria?

După ce aveți aceste răspunsuri, vedeți cam câte locuri de muncă puteți muta din România în Austria. Dacă intrați în primul bar care vă iese în cale, nu veți găsi un austriac la muncă acolo, pe imigranți sunteți supărat, cine o sa meargă la muncă? Din păcate pentru dvs, românii cunosc realitatea, atât în România, cât și în Austria”.

Reamintim, după ce Austria a anunțat că va bloca aderarea României în Spațiul Schengen, Voicu Vușcan a afirmat că va renunța la toate contractele cu firme austriece sau cu acționarat austiriac începând cu 1 ianuarie 2023.

Citește și:

https://www.albapesurse.ro/directorul-elit-renunta-la-contractele-cu-firmele-austriece-sau-cu-actionarat-austriac/30088/
Service camioane
Comments are closed.