Directorul ELIT renunță la contractele cu firmele austriece sau cu acționarat austriac

- Din Judet - decembrie 8, 2022
Distribuie

Decizia anunțată a Austriei de a bloca aderarea României la Spațiul Schengen și apoi veto-ul folosit de austrieci pentru a opri intrarea României în Schengen au generat numeroase declarații de nemulțumire în România.

Voicu Vușcan, directorul ELIT, o mare firmă de mezeluri din județul Alba, a declarat că renunță la contractele cu firmele austriece… începând cu 1 ianuarie 2023.

„Dacă se întamplă ceea ce toată lumea prefigurează, dupa ziua de astăzi, nu îmi va fi dor de Viena, de ski în Austria, de OMV, Petrom, Omniasig, Raiffaisen, BCR, Pfanner, Atomic, Fischer, Frey Wille, Julius Meinl, Humanic, Red Bull, Swarovski.

Am fost buni 30 de ani să plătim dobânzi băncilor austriece, să le dăm pe nimic petrol, gaze și păduri, să cheltuim la Parndorf și ski in Austria.

De la 1 ianuarie, nu voi mai prelungi nici un contract, cu nici o firma cu acționariat austriac. Poate aceasta palmă, pe care o luăm azi, va reuși să ne trezească, și să nu mai fim acel popor de tâmpiți, despre care vorbea Petre Tuțea.

În Schengen sau în afara lui, pentru majoritatea dintre noi nu contează prea mult, nu ne schimba viața în niciun fel, dar dacă ne simțim mândri că suntem români, este momentul să întoarcem foaia, și să lovim fiecare dintre noi, cu armele pe care le avem”, a scris Voicu Vușcan pe facebook.

În după-masa de joi, 8 decembrie 2022, amenințarea Austriei s-a transformat în vot împotriva României.

Citește și:

https://www.albapesurse.ro/elit-o-poveste-de-succes-cu-gust-desavarsit-300-de-produse-in-portofoliul-companiei-la-aniversarea-a-20-de-ani-de-activitate/28420/
Service camioane
Comments are closed.