Numeroase înșelăciuni pe conturile sociale: Brandul Hidroelectrica este folosit pentru a-i păcăli pe investitorii de ocazie cărora li se promit venituri mari

- Actualitate - februarie 28, 2024
Distribuie

Este plin facebookul de conturi false, care te invită să investești sume de bani care îți vor aduce venituri foarte mari:

Contul de facebook „Bongkar Pola Petir” ne anunță: „Cea mai mare companie de energie electrică din România a emis un nou pachet de acțiuni pentru vânzarea către români! Având în vedere că avem deja o experiență de succes în vânzarea de acțiuni către cetățeni – vom continua să le asigurăm cetățenilor noștri un venit stabil! Numărul de acțiuni este limitat, deveniți acționar la noi!”

Pe site-ul https://dublupat.com este folosită imaginea managerului Hidroelelctrica, Bogdan Nicolae Badea.

https://doublepat.com/nRnK8CQ9/

Dacă intri pe site-ul respectv, făcut în 2024, vezi multe persoane care se laudă că au câștigat bani, iar declarațiile așa-zișilor câștigători sunt cu greșeli gramaticale.

Tot pe facebook am întâlnit contul „Sharp horse” care încearcă să atragă potențiali clienți:

„Oferim o mare oportunitate pentru cetățenii români! Acum este foarte ușor să obțineți venituri din investiții. Vă punem la dispoziție un analist personal și vă ajutăm să vă familiarizați cu toate complexitățile sectorului. Participați la sectorul energetic din România și realizați-vă obiectivele financiare!”

Dacă deschizi site-ul https://nativehidroelectric.aksinvestors.com/ apare din nou Bogdan Badea, prezentat ca Președintele Directoratului Hidroelectrica și un motto uriaș: „Despre platforma de investiții Hidroelectrica”.

Aceeași fraduă pe https://listeinal-invest.com/hidroelectrica/

Alte atacuri, alte amăgiri, alte „oportunități legale” sunt postate pe facebook, folosind numele Rompetrol sau Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

Apel autorităților române: Nu dați curs unor asemenea propuneri, false, care te invită să investești bani, urmând a primi… dividende uriașe.

Totul este un fake !

Service camioane
Comments are closed.