Corneliu Mureșan, PSD Alba: Abuzurile firmei de casă a PNL Alba, APA CTTA, sancționate de Protecția Consumatorului

- Administratie - februarie 28, 2024
Distribuie

Sunt tot mai mulți cei care ne reclamă abuzurile realizate de către firma de casă a PNL Alba, APA CTTA, furnizor de servicii de apă potabilă și canalizare care îi arde la buzunar pe cetățeni.

Un grup de consumatori din Zlatna a reclamat la ANPC perceperea abuzivă a unei taxe de aviz racord-canal, în valoare de 165 lei. Aceștia au considerat această taxă ilegală întrucât racordarea s-a realizat de către primăria Zlatna, împreună cu proprietarii de locuințe racordate. De asemenea, s-a reclamat faptul că la anumite persoane care sunt racordate doar la rețeaua de apă, fără a fi racordate la canalizare, li s-a adăugat la factură plata pentru evacuare canal, pe lângă plata apei potabile.

ANPC a apreciat că reclamația este întemeiată și a dispus măsura de restituire a contravalorii serviciului neprestat de către APA CTTA Alba și plătit de către consumatori. Această decizie nu a fost, însă, respectată de către APA CTTA Alba, care a refuzat să returneze banii. APA CTTA Alba este firma de casă a PNL Alba pentru care girează Ion Dumitrel. Singura soluție pentru a scăpa de modul abuziv în care acționează APA CTTA Alba este sprijinirea PSD Alba la alegerile din acest an.

Corneliu Mureșan, PSD Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.