Noutăți privind atragerea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea Regiunii Centru

- Administratie - aprilie 21, 2023
Distribuie

Programul „Regiunea Centru” 2021-2027 are un nou website!

Fie ca doriti noutati despre liniile de finantare ce se vor derula prin Programul „Regiunea Centru” 2021-2027, fie ca aveti intrebari despre cine, cum si cand poate depune proiect spre finantare pe acest program, noul website dedicat programului va fi principal resursa online de informare si Comunicare gestionate de ADR Centru. Online, indiferent unde sunteti, pe www.regiocentru.ro veti gasi rapid informatii despre program, prioritati de finantare, buget si cofinantare, calendrul apelurilor, detalii despre consultarile publice sau apeluri deschise sau consultarile publice prevazute in cadrul Programului gestionat de ADR Centru in calitate de Autoritate de Management.

In termen de sase luni de la decizia prin care s-a aprobat Programul Regiunea Centru 2021-2027, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru lanseaza noul website dedicat finantarilor ce vor sustine dezvoltarea celor sase judete ale regiunii: Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Pagina web prezinta obiectivele, activitatile, posibilitatile de finantare disponibile si evolutia programului, contine informatii despre acest program dedicat regiunii, operatiuni si alocari. Pagina va fi conectata la portalul unic national gestionat de MIPE. Ea reprezinta un site de comunicare si informare pentru parteneri, beneficiari si cetateni, fiind actualizata permanent o componenta esentiala a procesului de descentralizare a sistemului de implementare a fondurilor. Cu un format atractiv, noua pagina web www.regiocentru.ro va prezenta situatiile proiectelor depuse si aflate in evaluare, situatii financiare si de plati, va avea inclusa o harta a contractelor finantate, interfata de utilizare avand si posibilitatea de a fi accesata de persoane cu deficiente de vedere, precum si un plug-in ce asigura utilizarea de persoanele cu deficiente auditive. Cei ce doresc sa primeasca informatii constant se vor putea abona direct din pagina sau, daca au nelamuriri, functia de chat le sta la dispozitie, echipa de help-desk din cadrul AM PR Centru raspunzand la intrebarile primite.

„Pentru ca dorim sa imbunatatim experienta vizitatorilor nostri lansam azi acest website online, cu un design modern, usor de utilizat, dedicat exclusiv acestui program de finantare nerambursabila. Desigur, vom continua si utilizarea celorlalte pagini web care, la randul lor, publica informatii dedicate celorlalte programe si activitati derulate de noi. Am simplificat si utilizarea celorlalte site-uri si suntem siguri ca vom mai aduce imbunatatiri si la aceasta pagina. Am adus plusuri pe partea functionala, printre care putem enumera sectiunea de conversatii in direct cu expertii nostri, conexiunile directe social media si multe altele. Nu ne oprim aici cu aceste canale prin care comunicam informatii utile celor interesati, fiindca in curand vom lansa si o aplicatie pentru mobil, ce va fi conectata la acest nou site, prin care vom transmite cetatenilor din regiune toate noutatile, in real-time, despre Programul „Regiunea Centru”, a declarat Simion Cretu, director general ADR Centru.

Pentru toate activitatile ADR Centru, website-ul www.adrcentru.ro va putea fi accesat in continuare, inclusiv pentru accesarea Catalogului Surselor de Finantare, ce sumarizeaza toate posibilitatile de finantare nerambursabile disponibile in regiune. Pentru mediul privat continuam postarea de informatii pe www.centruregion.com, pentru cetateni utilizam site-ul www.europedirect-adrcentru.ro, iar pentru Programul Operational Regional 2014-2020 vom publica noutatile pe www.regio-adrcentru.ro. De asemenea, pe canalele social-media Facebook, Instagram, LinkedIn vor prelua informatiile relevante intr-un format adecvat si atragator.

ADR Centru

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.