Moment istoric la Ocna Mureş: Inaugurarea Băilor Sărate

- Administratie - mai 12, 2023
Distribuie

12 mai 2023: Astăzi, la Ocna Mureş, s-a scris istorie! Potenţialul balnear şi turistic al apelor sărate începe să fie valorificat prin deschiderea noului complex balnear – Baza de Tratament și Agrement Ocna Mureș.

Acest proiect devenit realitate, al Consiliului Judeţean Alba realizat în parteneriat cu Primăria Ocna Mureş, de o importanţă strategică, este o oportunitate de dezvoltare pentru acest oraş aflat în plină ascensiune şi un beneficiu pentru locuitorii săi şi nu numai.

La deschidere au participat reprezentaţi ai instituţiilor publice judeţene şi locale, oameni politici, specialişti în domeniul balneologiei şi, bineînţeles, reprezentanţi ai celor care au făcut ca acest vis să devină realitate: proiectantul şi constructorul complexului.

Avându-i ca amfitrioni pe preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi pe primarul oraşului Ocna Mureş, Silviu Vinţeler, acest eveniment unic pentru istoria oraşului și a județului Alba a fost marcat prin înmânarea unor bilete în ediţie aniversară, biletul cu numărul 1 fiind oferit complexului reprezentat de doamna Cornelia Oltean, preşedintele Consiliului de Administraţie.

Fiind vorba de un moment istoric, unul dintre biletele aniversare a fost acordat Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, pentru a fi păstrat și arătat generațiilor viitoare.

De mâine, Baza de Tratament și Agrement Ocna Mureș se va deschide publicului.

Vă așteptăm cu drag!

Consiliul Județean Alba

Notă: Poate ajunge la Ocna Mureș și Gabriel Pleșa să vadă ce înseamnă pentru o comunitate niște bazine de înot. Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a refuzat ca ștrandul de la Schit să fie reparat și modernizat de administrația locală…

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.