Mircea Trifu a publicat o scrisoare deschisă către conducerea primăriei Alba Iulia

- Administratie - ianuarie 20, 2023
Distribuie

Fost consilier local în CL Alba Iulia, actualmente membru într-un partid populist, Mircea Trifu are o afacere în domeniul imobiliarelor.

Albaiulianul Mircea Trifu a lansat pe facebook o scrisoare deschisă către conducerea primăriei Alba Iulia:

„Vă reamintesc, la începutul anului 2023, că situația juridică a străzilor dintre Alba Iulia și Micești este cea care reiese din imaginea postată.

Cu alte cuvinte, în afară de drumul național, toate străzile NU! sunt publice.

Prin urmare pe nici una din străzi nu se pot executa lucrări finanțate de primărie, guvern sau Uninea Europeană..

În ultimii 10 ani nu ați făcut absolut nimic ca să schimbați acest lucru indiferent de funcțiile pe care le-ați deținut în conducerea primăriei..

Fie că ați fost consilieri locali, viceprimari sau primari, nu ați avut capacitatea să anticipați posibilitățile de finanțare pentru modernizarea acestor străzi și din cauza lipsei dvs. de viziune și a incompetenței cronice ne găsim în fața unei perspective sumbre…

Cred că ar fi momentul să dați niște explicații miilor de locuitori din aceste zone care plătesc lunar taxe și impozite către primărie..

Ați oprit asfaltările provizorii mințindu-i pe oameni că nu era legal pentru că nu le puteați autoriza și în acest sens vă întreb…

  1. În baza cărei autorizații ați amenajat parcarea de lîngă „Taxe și Impozite Locale” și în baza cărei legi ați efectuat lucrări pe unele terenuri de acolo care sunt private?
  2. Ce aveți de gând să faceți concret, în acest an, ca să ajungă aceste străzi în domeniul public și să le puteți moderniza?”
Service camioane
Comments are closed.