METEO. Vine Un Ciclon Polar Peste România! De Când Vor Scădea Drastic Temperaturile. Vremea Va Face Ravagii Peste Tot. Prognoza ANM Actualizată

- Din Judet - august 29, 2023
Distribuie

METEO. După un weekend canicular, în care disconfortul termic a fost deosebit de accentuat, urmează un început de săptămână dominat de aceeași cupolă de foc care acoperă întreaga țară. Meteorologii avertizează că și luni va fi deosebit de cald, cu temperaturi aproape de 40 de grade.

Din fericire, vremea caniculară se apropie de sfârșit. Vestea proastă este că vom avea parte din nou de fenemone meteo extrem care ar putea produce mari ravagii.

Conform specialiștilor de la ANM, căldura din Sahara este pe cale să facă loc ciclonului polar din nordul Europei, care va lovi Europa la finalul acestei săptămâni.

Începând de ieri, duminică anticiclonul care vine din Africa își va pierde brusc puterea și se va ciocni cu aerul mai rece al ciclonului din Europa de Nord. Astfel, se vor crea condițiile ideale pentru izbucnirea furtunilor violente și a grindinii.

De când scad temperaturile în România.

Mai exact, de luni se anunţă o scăderea bruscă a temperaturilor de chiar și 15-20°C în Italia. În România, scăderea temperaturilor este anunțată după 1 septembrie.

Ciclonul polar care vine din nord va lovi în special în țările central europene, dar și din sudul Europei.

Service camioane
Comments are closed.