Medalii de aur și argint pentru judocanii albaiulieni la Campionatul Național

- Actualitate - aprilie 9, 2024
Distribuie

CS Unirea Alba Iulia continuă performanțele extraordinare la judo. Alexandru Sibișan a devenit, în weekendul trecut, campion național, în vreme ce Laura Bogdan a câștigat titlul de vicecampion național. În 6 și 7 aprilie, la Arad, s-a desfășurat Campionatul Național Individual de Seniori la care au participat cei mai buni sportivi din țară.

Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 90 de kilograme. Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj-Napoca), a obținut medalia de argint la categoria de greutate – 48 de kilograme. Bogdan Laura este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica).

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de instructorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Daniela Moșneag, directorul CS Unirea Alba Iulia, transmite felicitări sportivilor și antrenorilor pentru rezultatele de excepție obținute la Campionatul Național Individual de Seniori și le urează mult succes la viitoarele competiții.

„Performanțele extraordinare ale echipei de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt motiv de mândrie pentru comunitatea noastră și un exemplu de excelență și profesionalism în sportul românesc. Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru pasiunea și devotamentul lor”, a delcarat Daniela Moșneag, directoarea CS Unirea Alba Iulia.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.