Marțea infracțiunilor pe șoselele din județul Alba

- Din Judet - februarie 10, 2021
Distribuie

Ziua de marți 9 februarie a fost una cu multiple infracțiuni pe șoselele din județul Alba.

În jurul orei 10.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 48 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 15,30, poliţiştii din Lunca Mureşului, în timp ce acţionau pe raza comunei, l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din Lunca Mureşului, care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 20.40, poliţiştii din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Heliade Rădulescu din Blaj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Service camioane
Comments are closed.