Marcel Ciolacu La Toplița: Dreptatea Nu O Împarte Decât Dumnezeu.

- Administratie - februarie 24, 2024
Distribuie

Marcel Ciolacu a susținut recent un discurs la Conferința PSD de la Toplița, în care a adus în discuție problema excesului de politică și administrație în România, în special la nivel central.

El a subliniat că împărțirea dreptății ar trebui să fie lăsată în mâinile lui Dumnezeu, iar muritorii și păcătoșii trebuie să ofere șanse egale românilor în întreaga țară.

S-a făcut mult prea mult timp politică în România și administrație, mai ales la nivel central, încercând să împărțim dreptatea. Dreptatea nu o împarte decât Dumnezeu. Noi, muritorii și păcătoșii, trebuie să dăm șanse egale românilor pe tot cuprinsul României.

Prim-ministrul avertizează împotriva guvernării bazate pe scandaluri și haos, subliniind că nu se poate conduce țara după indicatori precum „like”-urile de pe Facebook sau opinii fluctuante în parlament, pe străzi sau în guvern.Ciolacu adaugă că aceste aspecte sunt trecătoare și nu oferă o bază solidă pentru o guvernare eficientă.

Nu poți guverna în scandal, în haos, nu poți guverna după Facebook, făcând like-uri prin parlament sau pe stradă sau în guvern. Aceste lucruri sunt trecătoare.

De-a lungul discursului său, liderul PSD evidențiază constant rolul partidului său în peisajul politic românesc. Indiferent de criticile și provocările pe care le-au întâmpinat, Ciolacu afirmă cu fermitate că Partidul Social-Democrat a fost mereu prezent și a avut un impact semnificativ asupra direcției politice a țării.

Nu știu cum se întâmplă, oricât ne-ar înjura, oricât am ”vinde ardealul” oricât am fi de ciumă roșie, întotdeauna, dar întotdeauna din 1995, maturul din încăpere a fost întotdeauna Partidul Social-Democrat.

Discursul lui Marcel Ciolacu la Conferința PSD de la Toplița aduce în prim-plan o perspectivă nouă asupra modului în care politica ar trebui să funcționeze în România. În loc să se bazeze pe agitație și divizare, Ciolacu îndeamnă la o abordare mai echilibrată și la oferirea de șanse egale tuturor românilor, indiferent de locația lor în țară sau în străinătate.

Sursa ziarulhr.ro

Service camioane
Comments are closed.