Legitimat la CS Unirea Alba Iulia, Ionuț Zincă a câștigat locul 1 la Campionatul Național de Semimaraton și Sprint Urban la Orientare

- Actualitate - aprilie 10, 2024
Distribuie

Ionuț Zincă, sportivul echipei CS Unirea Alba Iulia, a reușit să obțină rezultate remarcabile la primele concursuri majore din calendarul Campionatelor Naționale, desfășurate în municipiul Roman, județul Neamț, în perioada 4-7 aprilie. Ionuț s-a clasat pe prima treaptă a podiumului atât la Campionatul Național de Semimaraton, cât și la prima etapă a Campionatului Național de Sprint Urban.

Competiția de orientare urbană a adus victoria pentru Ionuț Zincă, care a concurat la categoria peste 21 de ani. La Campionatul Național de Sprint Urban, desfășurat pe o distanță de 2,8 km, sportivul nostru a încheiat cursa cu timpii 14:31, situându-se cu 6 secunde în fața ocupantului locului secund. Performanța sa a demonstrat nu doar abilitățile fizice, dar și determinarea și concentrarea de care a dat dovadă în competiție.

În ceea ce privește Campionatul Național de Semimaraton, desfășurat pe o distanță de 10,5 km, Ionuț Zincă a dominat competiția cu timpii 115:19, fiind cu 6 minute și 1 secundă în fața celui de pe locul doi. Performanța confirmă nivelul ridicat de pregătire și dedicare pe care Ionuț le investește în antrenamente și competiții.

Sportivii secției de orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia beneficiază de îndrumarea și pregătirea instructorului sportiv Marius Anghel, care contribuie semnificativ la formarea sportivilor.

”Ionuț Zincă reprezintă un exemplu de succes în sportul de orientare, iar rezultatele sale sunt o dovadă a muncii și pasiunii pe care le investește în această disciplină sportivă. Felicitări lui Ionuț pentru performanțele sale și pentru promovarea sportului de orientare în România!”, a precizat Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.