Legea bugetului Sebeșului: „Un buget scufundat în rahat lichid este împins de jos în sus şi înapoi în jos cu o forţă egală…”

- GZ - februarie 9, 2023
Distribuie

Lipsa opoziției și faptul că avem majoritate în consiliul local este o consecinţă directă a unui calcul matematic foarte simplu.

Primarul Dorin a încercat să explice acest calcul pentru reporterii GZ: „Păi întâi se fac adunările: am adunat încasările din TVA cu impozitele și taxele sebeșenilor şi am tras linie.

Apoi am făcut scăderile: am scăzut salariul meu și al angajaților mei, primele mele și ale lor, protocoalele, benzina pentru navetă și la sfârşit am împărţit totul. Între noi, desigur.”


Formula de calcul a legii bugetului este derivată din Legea lui Arhimede, un tip din Grecia care din păcate nu mai este printre noi. În timp ce se juca cu clăbucii în cadă, Arhimede a promulgat o lege care se referă în mod direct la bugetul nostru pe 2023: „Atunci când un buget (i.e. al Sebeșului) este scufundat în rahat lichid, el este împins de jos în sus şi înapoi în jos cu o forţă egală, deci constantă. Doamne-ajută!”

GZ – Gluma Zilei – Aceasta categorie face parte din rubrica de divertisment. Continutul este considerat un pamflet si subiectele trebuie tratate ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.

Service camioane
Comments are closed.