Laura Bogdan, judoka legitimată la CS Unirea Alba Iulia – locul 3 obținut la Cupa Europeană de Juniori de la Berlin

- Pe Surse - august 1, 2023
Distribuie

Laura Alexia Bogdan a obținut un rezultat extraordinar la Cupa Europeană de Juniori de la Berlin, clasându-se pe locul 3 la categoria de greutate – 48 de kilograme. Tânăra judoka, sportivă cu dublă CSM Cluj/CS Unirea Alba Iulia, a reprezentat cu mândrie România într-o competiție de nivel înalt, demonstrându-și abilitățile și determinarea în fața unor adversari redutabili.

Cupa Europeană de Juniori de la Berlin este una dintre cele mai prestigioase competiții din lumea judo-ului, adunând la start sportivi talentați din întreaga Europă. Laura Bogdan a reușit să se impună în fața unor adversari puternici și experimentați, reușind să urce pe podium și să obțină medalia de bronz.

Performanța obținută de Laura nu este doar o reușită personală, ci și o mândrie pentru Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia. Laura Bogdan a demonstrat că munca asiduă, disciplina și pasiunea pentru judo pot duce la rezultate remarcabile. Antrenamentele intense și dedicarea ei față de acest sport au fost răsplătite cu o performanță de excepție la nivel european.

În plus, Laura nu este singurul sportiv al CS Unirea Alba Iulia care participă în această perioadă la competiții internaționale. Alexandru Sibișan, un alt talent promițător al clubului (sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești), se află în prezent pe continental african, pregătindu-se pentru o importantă competiție internațională (IX Jeux de la Francophonie), ce se desfășoară în Republica Democratică Congo. Sportivul nostru va evolua în 2 august. Competiția a reunit 175 de judoka din 28 de țări.

Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

„Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia continuă să se afirme ca un adevărat centru de excelență sportivă, oferind tinerilor sportivi o platformă solidă pentru a-și dezvolta abilitățile și a obține rezultate deosebite. Felicitări Laurei pentru rezultatul obținut la Cupa Europeană de Juniori de la Berlin și mult succes lui Alexandru Sibișan în competiția internațională din Africa”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.