Lansarea proiectului EVOLVE la Alba Iulia

- Actualitate - ianuarie 26, 2024
Distribuie

Asociația Asigurăm Viitorul Educației (Asociația AVE), în parteneriat cu Municipiul Alba Iulia prin Protocol aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Alba Iulia nr. 453/28.11.2023, au plăcerea să anunțe lansarea Proiectului EVOLVE (atașat afiș), ce se va desfășura Marți 30.01.2024, începând cu ora 18:30, la Centrul de Inovare Conventum, Aleea Sfântul Capistrano, nr. 28, Alba Iulia (www.conventum.apulum.ro).

Proiectul EVOLVE este cu titlu gratuit pentru beneficiarii interesați și presupune organizarea de cursuri de educație financiară, cultură antreprenorială, investiții în bursă, dezvoltare personală, sprijin motivațional, consultanță asigurări destinate adolescenților și adulților. Pentru înscrieri redăm datele de contact la final.
Activitățile urmează a fi organizate săptămânal la Centrul de Inovare Conventum (două ore/săptămână, 18:30 – 20:30, la date ce vor fi anunțate pe pagina de Facebook Asociația Asigurăm Viitorul Educației).

În cadrul întâlnirilor săptămânale, prin Proiectul EVOLVE, Asociația AVE își propune să aducă invitați cu expertiză din diverse domenii de interes, care să susțină discuții cu cei interesați de evoluția comunității și dezvoltare personală și să conecteze potențiali mentori cu ‘‘ucenicii’’ care au nevoie de sprijin și susținere pentru a depăși diferitele încercări ce se trec mai ușor împreună.

Proiectul civic EVOLVE are ca scop creșterea valorii comunității noastre, respectiv deblocarea energiilor potențiale din fiecare individ, factori de creștere sănătoasă a comunităților ce au înțeles puterea asocierii în scopul binelui comun.

Proiectul civic EVOLVE este unul neutru din punct de vedere al discuțiilor rasiale, religioase, politice etc. și va rămâne astfel, tocmai pentru a aduce laolaltă mințile doritoare de evoluție, de mai multă înțelegere, indiferent de diferențele dintre noi, dar nu indiferenți ori ignoranți la nevoile celor cu care formăm comunitatea.

Pentru mai multe informaţii despre derularea proiectului, vă rugăm să contactaţi Asociația Asiguram Viitorul Educației prin:

Telefon: 0726 015 557

E-mail: asociatia.ave@yahoo.com

Persoana de contact: D-nul SIMEDRU CLAUDIU-TRAIAN – Președinte AVE.

Service camioane
Comments are closed.