Lansarea canidaților PNL pentru Consiliul Județean Alba

- Actualitate - aprilie 30, 2024
Distribuie

Astăzi (29 aprilie 2024) este un moment important pentru noi ca partid. Echipa pentru Consiliul Județean Alba și-a depus candidatura pentru alegerile locale din 9 iunie.

Împreună, am muncit mult pentru a face posibilă această zi și pentru a face posibilă continuarea unui plan solid pentru dezvoltarea comunității noastre.

Pentru că atât eu, cât și fiecare dintre membrii echipei mele, asta suntem: oameni ai comunității.

Cred că am demonstrat că suntem oameni echilibrați, de bună credință, capabili de multă muncă.

Asta vreau să le transmitem oamenilor: că în ciuda vremurilor care par mai tulburi ca niciodată, noi suntem cei pe care se pot sprijini, noi suntem cei care propun echilibrul și dezvoltarea. Noi și nu alții!

Nu vrem altceva decât să păstrăm acest trend pozitiv al județului, să continuăm să investim în drumuri, spitale, școli și să investim banii publici în toate domeniile în care comunitatea are nevoie. Altfel spus, să investim în oameni.

Noi suntem PNL, partidul primarilor și al oamenilor de ispravă.

Noi nu suntem politicieni ai vorbelor, suntem oameni serioși, așa cum ne cunoaște toată lumea de atâția ani. De aceea suntem cea mai puternică echipă din județul Alba, pentru că noi și facem ceea ce spunem. O confirmă rezultatele noastre.

Vă chem să rămânem uniți și vă garantez că împreună cu oamenii județului nostru putem pune cu toții umărul la dezvoltarea acestor locuri de care suntem cu toții atât de atașați.

Ion Dumitrel, președintele CJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.