Judo: Albaiulianul Alexandru Sibișan, locul I la Campionatul Național Universitar

- Actualitate - aprilie 29, 2024
Distribuie

Alexandru Sibișan a obținut locul I la Campionatul Național Universitar de Judo, la categoria de greutate 90 de kilograme, confirmându-și astfel statutul de unul dintre cei mai buni judoka din țară. Competiția a avut loc sâmbătă, 27 aprilie, la Sibiu, fiind organizată de Federația Sportului Școlar Universitar.

Sportiv cu dublă legitimare la CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești, Alexandru Sibișan a demonstrat încă o dată nivelul său în acest sport. Performanța sa la Campionatul Național Universitar de Judo subliniază pasiunea și dedicarea pe care le investește în antrenamente și competiții. Sibișan este student La Universitatea din Pitești, Departamentul Educație Fizică și Sport.

În acest an, albaiulianul Alexandru Sibișan a mai obținut rezultate remarcabile precum: medalie de aur la Campionatul Național de Judo – Seniori, medalie de argint la Cupa Europeană de Juniori, medalie de aur la Campionatul Național U21.

„Aceste rezultate confirmă faptul că Sibișan Alexandru se află printre elitele judoului românesc și este un exemplu de determinare și profesionalism pentru tinerii sportivi. Performanțele sale nu ar fi fost posibile fără susținerea antrenorilor. Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian”, ne anunță CS Unirea Alba Iulia.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.