Județul Alba: Tânăr de 20 de ani reținut pentru mai multe infracțiuni rutiere

- Actualitate - iulie 9, 2024
Distribuie

În cursul zilei de 8 iulie 2024, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Bucerdea Grânoasă, au efectuat semnal regulamentar de oprite unui autoturism care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare.

Conducătorul acestuia nu a oprit, motiv pentru care a fost urmărit până în zona unui drum agricol, situat în extravilanul localității, unde a abandonat autoturismul, încercând să scape, ascunzându-se într-un lan de porumb.

Ulterior, polițiștii l-au identificat, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că tânărul, în vârstă de 20 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care s-a aflat la volanul autoturismului, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Autoturismul pe care-l conducea era înmatriculat în circulație, dar plăcuțele de înmatriculare a fost demontate de pe acesta.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. De asemenea, împotriva sa a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.