Întâlnirea partenerilor din procesul educativ la colegiul militar albaiulian

- Din Judet - ianuarie 20, 2023
Distribuie

Orice început este greu, dar atunci când există dorința de a învăța și o bună colaborare între toți cei implicați în procesul educativ, lucrurile își vor găsi cursul firesc.

Astăzi a avut loc întâlnirea părinților elevilor din clasa a IX-a cu conducerea colegiului, profesorii diriginți de la primul an de studiu și comandanda companiei a II-a. Cei prezenți au discutat despre rezultatele pe care le-au obținut elevii claselor a IX-a în primele luni de școală, despre acomodarea acestora cu mediul cazon, cerințele legate de studiu și disciplină, dar și despre colaborarea viitoare dintre şcoală şi familie, atât de importantă în procesul educativ.

„Mereu această școală a avut ca deziderat să îi pregătească pe elevi pentru viață. Nu pentru școală mă pregătesc ci pentru viață, acesta a fost dictonul latin de la care au plecat toate generațiile anterioare. În această idee, noi suntem obligați și ne obligă predecesorii noștri să rămânem la nivelul de pregătire pe care l-au avut cei dinaintea noastră și cei care sunt actuali. Parteneriatul nostru educațional va ajuta această generație să ajungă la nivelul celolalte generații”, a transmis comandantul colegiului militar, colonel Marcel Domșa.

Colegiul Național Militar Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.