Incident neplăcut în Sebeș: Pavaje sparte pe trotuarele recent renovate. Ce va face primaria?

- Anchete - iulie 5, 2023
Distribuie

În municipiul unde totul se leagă, ar trebui să se inițieze o anchetă de către autoritățile locale, cu scopul de a identifica cauzele exacte și de a stabili eventuale neglijențe sau erori în execuție, precum și de a determina cauza deteriorării pavajelor.

In multe primarii e greu să faci investigații despre anumite subiecte, să nu cumva să incomodam prietenii de pahar. Iar din acest motiv de multe ori cand faci NIMIC, crezi ca ai facut ceva.

Municipiul Sebeș este martorul unei situații neplăcute, în urma căreia mai multe dale de pe trotuarele proaspăt renovate au fost deteriorate. Această situație a stârnit nemulțumirea și frustrarea locuitorilor care se bucurau de noile amenajări. Cazul a fost semnalat de niște turiști aflați în trecere.

In urma unor lucrări de modernizare și reabilitare a trotuarelor, în care municipalitatea a investit mulți bani publici, s-a constatat că un număr semnificativ de dale noi au fost sparte sau fisurate, în ciuda faptului că au fost montate în urmă cu foarte puțin timp.

Această problemă a apărut în mai multe locuri, afectând nu doar aspectul estetic, ci și siguranța pietonilor. Locuitorii și trecătorii se confruntă acum cu riscul de a se împiedica sau de a-și deteriora încălțămintea pe aceste dale defecte.

Motivele exacte ale deteriorării dalelor nu au fost încă stabilite, însă se presupune că aceasta ar putea fi rezultatul unor deficiențe în calitatea materialelor folosite sau că nu au fost montate corespunzător zonei. Nu mai vorbim despre canalele lăsate neamenajate sau noile canale apărute ulterior.

Service camioane
Comments are closed.