Guvernul a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus!

- Stirile Zilei - martie 26, 2021
covid
Distribuie

Joi seara, Guvernul României a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus, propuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Astfel, s-a decis printre altele că în localitățile cu o incidență mai mare de 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00, cu două ore mai devreme față de restul localităților.

Măsura se va aplica și în localitățile în care incidența este mai mare de 3,5 cazuri la mia de locuitori în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Magazinele vor fi închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 3,5 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii.

Zilnic, pe baza rezultatelor testelor persoanelor nou confirmate, gestionate în aplicația „corona-forms”, Serviciul de Telecomunicații Speciale va prezenta automat, la ora 10:00, pe platforma „alerte.ms.ro” rezultatul calculului ratei de incidență.

Service camioane
Comments are closed.