Grinch-ul de Sebeș bântuie prin oraș! A tăiat brazii argintii din fața primăriei!!!

- GZ - decembrie 12, 2022
Distribuie

Dragii Moșului, așa cum am fost invățati, un Crăciun normal nu poate să fie fără cadouri, fără brad, fără luminițe, fără dulciuri, fără veselie.

Ei bine, la Sebeș lucrurile nu stau foarte bine în ceea ce privește Cărciunul din acest an, semn că Grinch bântuie prin oraș.

Cine este Grinch?

Conform cărții clasice a doctorului Seuss, Grinch era o persoană medie, urâtă și răzbunătoare care locuia la nord de Whoville, un mic oraș în care oamenii aveau inimi dulci ca zahărul.

Locuitorii lui Whoville erau buni ca niște cetățeni de aur, care nu aveau un gând rău în mintea lor colectivă. Firește, acest lucru l-a deranjat pe Grinch, verde și rău, care căuta modalități de a distruge fericirea poporului lui Whoville.

10 brazi argintii au fost tăiați la ras în parcul din fața Primăriei. Tulpinile rămase, ținute de rădăcini, au fost acoperite cu pământ pentru a nu fi observate de oameni, probabil pentru a nu stârni furie.

În loc să fie decorați și împodobiți, ei au fost tăiați de primăria Sebeș. Măcar unul ar fi putut fi împodobit în locul unde se desfășoară cel mai mare târg de Crăciun din Whoville, ăăă, scuzați, am greșit… din Sebeș.

Din păcate, în acest an, se va cânta:

O brad frumos, o brad frumos,

Cu cetini aurii ai fost !

Categoria GZ  Gluma zilei este un pamflet. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.

..oare???”

Service camioane
Comments are closed.