Gabriel vs. Călin: Războiul celor două mărțișoare

- Din Judet - martie 5, 2023
Distribuie

Tradiția de a oferi mărțișoare doamnelor și domnișoarelor, este înțeleasă greșit de către anumiți politicieni, capabili să facă orice pentru câteva voturi.

Astăzi, 5 martie, la ușa Căminului Pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia, a apărut senatorul Matieș, cu mărțișoarele rămase „în stoc” de la începutul săptămânii, dar fără a fi făcut, în prealabil, vreo cerere în acest sens către conducerea căminului! Senatorul și membri PSD au ajuns în sala de mese, fără a respecta normele sanitare de protecție, și au împărțit acele mărțișoare. Ceea ce părea a fi un gest nobil s-a dovedit a fi pură campanie electorală, făcută în sediul unei instituții publice, fiindcă simbolurile primăverii, oferite de către candidatul PSD la Primăria Alba Iulia, erau însoțite de un flyer cu chipul „cioplit” al acestuia, alături de sigla partidului.

Orice formă de abuz, fie că este fizic, emoțional sau verbal, este inacceptabilă și trebuie condamnată. Parlamentarii și liderii politici ar trebui să fie modele de integritate și respect pentru drepturile și demnitatea tuturor cetățenilor, inclusiv pentru cei mai vulnerabili, cum ar fi persoanele din căminele de vârstnici. În mod evident, comportamentul senatorului Matieș este inacceptabil și imoral, punând în pericol sănătatea persoanelor vârstnice prezente în cămin.

Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.