Călin Matieș, mesaj către Gabriel Pleșa: Dle primar, să lăsăm frustrările, măcar acum în Postul Sfintelor Paști!

- Din Judet - martie 6, 2023
Distribuie

Să ne gândim la cetățenii municipiului Alba Iulia, domnule primar, și să lăsăm la o parte frustrările, mai ales acum, în Postul Sfintelor Paști!

În timp ce problemele edilitare se înmulțesc, iar slaba administrație se observă de la aproape toate intrările în oraș, de lângă fiecare stâlp de curent montat pe trotuar, primarul Gabriel Codru Pleșa nu are altceva mai bun de făcut decât să critice o acțiune a mea și a PSD prin care am oferit bunicilor noastre un mărțișor și, cu mare drag, le-am urat, de asemenea, multă sănătate, o primăvară frumoasă și tot ce e mai bun!

Sunt alături de persoanele vârstnice din Alba Iulia și tocmai de aceea am inițiat, la Legea bugetului de stat pe anul 2023, un amendament care prevede alocarea a 200.000 de lei pentru sprijinirea seniorilor din Alba Iulia. Pe lângă acești bani, am convins Parlamentul și am adus 1,7 milioane de lei pentru construcția de creșe modulare în municipiu și 100.000 de lei pentru reabilitarea și redeschiderea Școlii Gimnaziale din Oarda de Jos.

Vă reamintesc, domnule primar, că au trecut două luni de când puteți utiliza acești bani și nu ați făcut nimic pentru copiii și vârstnicii din Alba Iulia. În schimb, vă plac delegațiile, vă place să denigrați o acțiune constructivă și să îndatorați orașul, fără a vă interesa că, în acest fel, peste nici 2 ani, veți lăsa cea mai „grea” moștenire pentru albaiulieni!

AlbaIulia

P.S. Multumesc pentru promovare !

Călin Matieș, senator PSD de Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.