Gabriel Pleșa: Încă 11 străzi și 3 tronsoane din Alba Iulia vor beneficia de rețele de apă și canalizare

- Administratie - februarie 20, 2024
Distribuie

Încă 11 străzi și 3 tronsoane din Alba Iulia vor beneficia de rețele de apă și canalizare, grație unei investiții de peste 1,5 milioane euro!

Primăria Alba Iulia a obținut finanțare, prin PNRR, pentru extinderea cu încă 6,5 km a rețelelor de apă potabilă și canalizare din municipiu. Astfel, pe străzile Cerbului, Azuga, Dimitrie Paciurea, Bistra, Șugag, Jidvei, Romanița, Septimiu Albini, precum și pe tronsoane din străzile Oașa – Valea Argintului, Gilău – Pădurii și Gilău – Tarnița vor fi extinse rețelele de apă și canalizare, în timp ce străzile Măgurei, Dragomirna și Atena vor beneficia de extinderea rețelei de canalizare.

Aceste străzi fac parte din două proiecte finanțate prin PNRR cu 4.530.500 lei, valoarea totală a investiției fiind de 7.787.794 lei. În acest moment se lucrează la caietele de sarcini pentru executarea lucrărilor, fiind deja elaborată documentația tehnică și obținută autorizația de construire. Durata estimată pentru execuție este de 24 luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

Sunt vești bune pentru albaiulieni. Nu doar pentru cei care locuiesc pe aceste străzi, ci pentru întreaga comunitate. Reducem poluarea mediului înconjurător și creștem calitatea vieții. Rezolvăm, rând pe rând, problemele municipiului. Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună.

AlbaIulia #dezvoltare #apasicanalizare

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.