Fostul consilier social-democrat Dana Nanu a devenit candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia

- Actualitate - martie 19, 2024
Distribuie

În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a desemnat candidatul USR pentru funcția de primar al Municipiului Alba Iulia, în persoana doamnei Dana Nanu.

Dana Nanu este o voce autentică și puternică a cetățenilor în Consiliul Local, recunoscută pentru abilitatea sa de a semnala derapajele actualei administrații și de a lucra împreună cu colegii consilieri USR pentru găsirea unor soluții concrete în beneficiul orașului nostru. A demonstrat un angajament deplin față de valorile noastre democratice și față de principiile sănătoase pe care USR Alba le are.

Ne mândrim să avem o candidată pe deplin profesionistă, care va aduce o nouă perspectivă și o abordare proactivă în dezvoltarea economică a Municipiului Alba Iulia printr-o administrație îndreptată atât spre cetățeni, cât și spre mediul de afaceri.

Totodată, vrem să îl felicităm și pe domnul viceprimar Emil Popescu, cel de-al doilea candidat intern pentru funcția de primar USR. Domnul viceprimar Emil Popescu a demonstrat, de asemenea, că încrederea colegilor din organizație rămâne la fel de puternică, iar contribuția sa la construirea unei adevărate opoziții administrative este inestimabilă, alături de echipa USR.

USR Alba Iulia se angajează să ofere o alternativă reală și să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat. În perioada următoare, ne vom stabili echipa de consilieri și vom aduce pe scena politică oameni de încredere și profesioniști, pregătiți să facă față provocărilor și să aducă schimbarea pe care comunitatea noastră o merită.

Comunicat USR Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.